- KAI JAPOŃSKIE NOŻE
- KAI SEKI MAGOROKU KINJU
- KAI SHUN CLASSIC
- KAI SEKI MAGOROKU COMPOSITE
- KAI TIM MALZER KAMAGATA
- KAI SEKI MAGOROKU SHOSO
- KAI SEKI MAGOROKU KANAME
- KAI PURE KOMACHI 2 NOŻE STALOWE POWLEKANE KOLOROWE
- KAI WASABI BLACK NOŻE KUTE
- KAI SEKI MAGOROKU RED WOOD NOŻE KUTE
- KAI SHUN CLASSIC NOŻE KUTE ZE STALI DAMASCEŃSKIEJ
- KAI SHUN PREMIER TIM MALTZER NOŻE KUTE ZE STALI DAMASCEŃSKIEJ
- KAI SHUN PRO SHO NOŻE KUTE ZE STALI VG10
- KAI SHUN NAGARE NOŻE KUTE ZE STALI DAMASCEŃSKIEJ
- KAI ZESTAWY NOŻY
- KAI OSTRZAŁKI DO NOŻY
- KAI AKCESORIA
- KAI JAPOŃSKIE NOŻYCZKI
- OSKARD SCYZORYKI
- GERPOL - WYPRZEDAŻ
- SEWLINE JAPOŃSKIE NOŻYCZKI
- Nowości
- Promocje
58,00 zł
47,15 zł
56,00 zł
45,53 zł
44,00 zł
35,77 zł
42,00 zł
34,15 zł
WASABI BLACK 6716S KAI JAPOŃSKI NÓŻ SANTOKU 18cm
Opis
Nóż Wasabi Black Santoku 6716S, ostrze 7 cali, 18 cm, rękojeść 12,6 cm.
Ostrze dwustronnie ostrzone
Nóż zapakowany w pudełko
Santoku to tradycyjny japoński nóż uniwersalny o zastosowaniu zbliżonym do europejskiego "Szefa Kuchni", nadaje się do krojenia ryb, mięsa i warzyw.
Wasabi Black to seria noży z czarną rękojeścią wykonaną z połączenia bambusa z polipropylenem. Rękojeść zaprojektowana tak, by zapewnić najwyższy poziom higieny poprzez wykorzystanie antybakteryjnych właściwości bambusa.
Ostrze wykonane z polerowanej stali kutej o twardości 58 +/-1 HRC jest w całości obejmowane przez rękojeść co zapobiega gromadzeniu się brudu pomiędzy elementami noża.