- KAI JAPOŃSKIE NOŻE
- KAI SEKI MAGOROKU SHOSO
- KAI SEKI MAGOROKU KANAME
- KAI SEKI MAGOROKU KINJU
- KAI SHUN CLASSIC
- KAI SEKI MAGOROKU COMPOSITE
- KAI TIM MALZER KAMAGATA
- KAI PURE KOMACHI 2 NOŻE STALOWE POWLEKANE KOLOROWE
- KAI WASABI BLACK NOŻE KUTE
- KAI SEKI MAGOROKU RED WOOD NOŻE KUTE
- KAI SHUN CLASSIC NOŻE KUTE ZE STALI DAMASCEŃSKIEJ
- KAI SHUN PREMIER TIM MALTZER NOŻE KUTE ZE STALI DAMASCEŃSKIEJ
- KAI SHUN PRO SHO NOŻE KUTE ZE STALI VG10
- KAI SHUN NAGARE NOŻE KUTE ZE STALI DAMASCEŃSKIEJ
- KAI ZESTAWY NOŻY
- KAI OSTRZAŁKI DO NOŻY
- KAI AKCESORIA
- KAI JAPOŃSKIE NOŻYCZKI
- OSKARD SCYZORYKI
- GERPOL - WYPRZEDAŻ
- SEWLINE JAPOŃSKIE NOŻYCZKI
- Nowości
- Promocje
58,00 zł
47,15 zł
56,00 zł
45,53 zł
44,00 zł
35,77 zł
42,00 zł
34,15 zł
WASABI BLACK 6721D KAI JAPOŃSKI NÓŻ DEBA 21cm
Cena regularna:
Cena regularna:
towar niedostępny
dodaj do przechowalniOpis
Nóż Wasabi Black DEBA 6721D, ostrze 5,25 cala, 21cm, rękojeść 12,6 cm.
Ostrze jednostronnie ostrzone.
Nóż zapakowany w pudełko
Tradycyjny japoński nóż Deba wyposażony jest w grube i sztywne ostrze przeznaczone do obróbki ryb, mięsa i drobiu. Znakomicie sprawdza się przy oddzielaniu od kości lub krojeniu mięsa z kością.
Wasabi Black to seria noży z czarną rękojeścią wykonaną z połączenia bambusa z polipropylenem. Rękojeść zaprojektowana tak, by zapewnić najwyższy poziom higieny poprzez wykorzystanie antybakteryjnych właściwości bambusa.
Ostrze wykonane z polerowanej stali kutej o twardości 58 +/-1 HRC jest w całości obejmowane przez rękojeść co zapobiega gromadzeniu się brudu pomiędzy elementami noża.